Dejte eshopu vlastní hodnocení
0 / 5 Počet recenzí 17

Your page rank:

Podle informací uvedených na internetových stránkách nejde o klasický e-shop, ale o „nákupní galerii“, jejímž prostřednictvím údajně zboží nabízejí externí zahraniční subjekty. Má se jednat zřejmě o společnosti se sídlem v Číně nebo v jiných asijských zemích, u nichž je pro spotřebitele obtížné ověřit jejich existenci a důvěryhodnost. ČOI registruje stížnosti na dodání zboží s velkou časovou prodlevou, případně nedodání zboží vůbec. Je-li dostupnost označena např. výrazem „skladem ihned k odeslání“, může to v praxi znamenat, že zboží se nachází v Číně a bude doručeno až za několik týdnů či měsíců. Řešení reklamací a/nebo vracení zboží může být pro spotřebitele obtížné. Případný nákup na těchto internetových stránkách doporučujeme důkladně uvážit a před jeho provedením velmi podrobně zkontrolovat dodací lhůty, obchodní podmínky a identitu a důvěryhodnost externího prodávajícího.

Na základě mnoha negativních recenzí uživatelů nebo varování ČOI nákup na eshopu/webu (18. 08. 2022) NEDOPORUČUJEME. Pokud jste již na joot.cz  nakoupili, kontaktujte Českou Obchodní Inspekci.

Podvodné e-shopy se v posledních letech staly velkým problémem pro zákazníky po celém světě. Tyto nelegální obchody nabízejí zboží za podezřele nízké ceny a slibují rychlé doručení, ale ve skutečnosti jsou jen lákadlem pro nepozorné zákazníky, kteří nakonec nedostanou nic nebo se stanou obětí krádeže identity.

Pokud se rozhodnete nakupovat online, buďte opatrní a důkladně si ověřte, zda je e-shop důvěryhodný. Nejlepší způsob, jak to udělat, je zkontrolovat recenze ostatních zákazníků, dívat se na datum založení e-shopu a ověřit si, zda má platnou licenci a kontaktní informace. Pokud jsou tyto údaje nedostupné nebo podezřelé, je nejlepší se od e-shopu raději držet dál.

Tip: Jaké jsou společné znaky podvodných e-shopů? Špatná čeština, anonymita (provozovatel nejde identifikovat a chybí kontaktní údaje), název domény neodpovídá obsahu e-shopu, držitel domény je ze zahraničí, často vyžaduje platbu předem, výrazné slevy.

Pokud řešíte problém s e-shopem, tak by vám mohlo pomoci ČOI podatelna stížnosti. Poslední aktualizace (18. 08. 2022)

Kontakt na eshop/web joot.cz nejspíše neexistuje, nebo ho najdete na webu.
Recenze a hodnocení webu/eshopu joot.cz najdete níže. Pokud chcete napsat recenzi, můžete jí napsat ve formuláři pod recenzemi. Varujte tak další spotřebitele před nákupem nebo navštívení webu joot.cz. Pokud potřebujete poradit neváhejte nám napsat na náš email info@vaserecenze.eu

joot.cz řešení stížnosti,
joot.cz recenze,
joot.cz podvod,
joot.cz rizikový eshop,
joot.cz zkušenosti,
joot.cz vrácení zboží,

joot.cz reklamace,
joot.cz kontakt,
joot.cz majitel,
joot.cz dodací lhůta,
joot.cz policie,
joot.cz zloději,

2.3 /5
Založeno na počtu recenzí: 43
46%
48%
46%

Reviewed by 43 users

    • 2 týdny

    Po 8 měsících jsem se dopracoval k tomu, že mi vrátili peníze za zboží, protože jsem zásilku neobdržela. Ale nevrátili mi celou částku, za pojištění a balné, níže jejich odůvodnění.
    “Bohužel, pokud Vám nebyla zásilka doručena z důvodu, že se během přepravy ztratila, neneseme za tuto skutečnost zodpovědnost. Ale díky tomu, že jste zaplatil za pojištění zásilky, jsme povinni vrátit částku za produkt/produkty, které Vám nebyly doručeny. Bohužel, poplatky za balné a pojištění nejsme schopni vrátit, jelikož cena za balné již byla využita na zaslání balíčku a pojištění zásilek se hradí například z těchto důvodů, abyste Vy jakožto Kupující byl chráněn v případě, že se něco takového stane.”

    KLADY

    • Nic

    ZÁPORY

    • Vše
    • 1 měsíc

    Ta nejhorší !

    KLADY

    • Absolutně žádné

    ZÁPORY

    • Toho nejvyššího kalibru
    • 2 měsíce

    Katastrofa. Zboží jsem objednala v září, je duben a zboží nikde. Podvodníci!

    • 2 měsíce

    Zbozi zakoupeno 6.10.23. Dnes je 18.4.24. Nedorazilo. Už ani nekomunikují. Banda podvodniku

    KLADY

    • Zadne

    ZÁPORY

    • Podvod
    • 4 měsíce

    Prodej, dodací lhůta a následné řešení reklamace katastrofa. Pozdě jsem nahlédnul do recenzí. Jak je možné, že tito šmejdi fungují na našem trhu. Ani z poloviny se neřídí zákony a nařízeními. Na adrese firmy se nachází další milion těchto šmejdů.

    KLADY

    • standartní kvalita některého zboží

    ZÁPORY

    • velikosti, komunikace, dodací lhůty
    • 6 měsíců

    Bohužel jsem si recenze přečetla pozdě,mikinu jsem objednala v říjnu,dodali teď 5.12, velikost vůbec neodpovídá tomu co jsem objednala místo XL, přišlo L a ani to neodpovídá žádné velikostní tabulce,reklamace je zbytečná podle zákazníků co tu píší, takže mikina skončí v kontejneru charity

    • 6 měsíců

    Podvod! Uz pul roku se snazim dostat sve penize za nedodane zbozi zpet!

    KLADY

    • Zadne

    ZÁPORY

    • Vsechny!
    • 7 měsíců

    Obchod joot.cz je jeden velký podvod. Zboží jsem objednal 9/2023 a až den poté jsem si přečetl recenze (blbec, spěchal jsem s objednáním a to byla chyba). Do pár dní jsem psal mail ohledně odstoupení od smlouvy a chtěl jsem vrátit peníze na účet. Bohužel mi bylo sděleno, že zaplacením souhlasím s podmínkami a že peníze byly už odeslány 3. osobě, tudíž mou žádost o odstoupení od smlouvy zamítli. Zboží mělo být odesláno do 24h, což ale neznamená, že u Vás bude do týden. Čekal jsem na zboží více než 2 měsíce a po rozbalení přišlo zděšení. Velikostně vůbec neodpovídá tabulce, kterou u produktu mají k dispozici. Takže jsem vyplnil reklamační formulář (což není jednoduché se tam přihlásit, natož vyplnit žádost o reklamaci). Člověk musí všechno nafotit i s krejčovským metrem, produkt, obal, visačku atd. Takže teď budu čekat, až se vyjádří a SNAD mi vrátí peníze.

    KLADY

    • Hezké stránka

    ZÁPORY

    • Komunikace
    • Vstřícnost k zákaznníkům
    • Doba dodání
    • 8 měsíců

    9.8 jsem objednal zaplatil 597kc a zboží nikde. Také jsem přečetl až dnes jinak bych tam nic neobjednal.

    • 8 měsíců

    I já píši svou negativní zkušenost z e-shopem “Joot.cz”.Dne 24.7.2023 jsem si z tohoto obchodu objednala dámskou obuv-velikost 40 a předem zaplatila 693,-Kč.Zboží mi nebylo k dnešnímu dni dodáno/tj.11.října 2023/,proto v pondělí 23.10.2023 na ně podávám stížnost ČOI a záloveň i žalobu ke svému právnímu zástupci.NIC SI PROSÍM NA ZÁKLADĚ MÝCH ZKUŠENOSTÍ Z TOHOTO E-SHOPU NEOBJEDNÁVEJTE:Jsem ochotna řešit tuto záležitost opravdu až na nejvyšší vrchní soud ČR.Jana Kučabová,11.říjen 2023

    • 8 měsíců

    Podvod. 8/2022 objednáno zboží, nikdy nedorazilo. Maily pouze zamítavé, zjistíte že jsou pouze zprostředkovateli a donutí vás čekat až 365 dni na dodání. Ani tak zboží nedorazilo. 9/2023 vyplněn reklamační formulář s opětovnou žádosti o vracení peněz. Zamítnuto, opět všeobecné kecy. Provozovatel je bohužel známý tím ze takováto tržiště zakládá a obohacuje se na zákaznících. Naletěla jsem vzhledu e-shopu, měla jsem se nejdříve dopátrat, že se jedna o notoricky známé podvodníky.

    ZÁPORY

    • Nelze vyřídit reklamaci
    • Nelze s nikým komunikovat, odpovědi jsou anonymní a automatizované
    • Vzhled e-shopu klame
    • 8 měsíců

    Objednávám z různých eshopu a tento je nejhorší.Když napíšu kde je objednané zboží tak se ohání obchod.podminkou ale v objednávce chybí kdy zboží dostanu.Už nikdy a nedoporučuji tento e shop.

    KLADY

    • Žádné

    ZÁPORY

    • Všechny
    • 9 měsíců

    Zkušenost s e-shopem Joot.cz ?Čekám měsíc na příčesek na skřipci do vlasů. A po přečtení zkušeností jiných jsem se smířila se ztrátou. Poučena a příště jen na dobírku.

    ZÁPORY

    • Podvod netřeba komentovat.
    • 9 měsíců

    V žádném případě nic neobjednavejte!!!
    Zboží nepřišlo,platba předem.
    Momentálně řeším s bankou reklamaci platby.

    KLADY

    • Lákavé ceny

    ZÁPORY

    • Objednané zboží pravděpodobně nedostanete
    • 9 měsíců

    Zábavná vodní hra (985,-Kč) nedodaná ani po více jak 2 měsících a peníze asi nenávratnu. Budu hlásit na Českou Obchodní Inspekci a současně kontaktovat banku.

    ZÁPORY

    • Zábavná vodní hra (985,-Kč) nedodaná ani po více jak 2 měsících a peníze asi nenávratnu. Budu hlásit na Českou Obchodní Inspekci a současně kontaktovat banku.
    • 10 měsíců

    Objednala jsem Lego draka pro vnučku za 587,- komunikace přes imeil, telefonní číslo neexistuje,jsou to zloději a šmejdi, spoléhají na neznalost zákazníků a nabízejí levné zboží bez poštovného i já jsem se spálila,chce to hromadnou žalobu a u Joot nikdy nenakupovat,raději v obchodě,kde zboží vidíte,hned si ho donesete a máte kde uplatnit reklamaci e-shopu Joot se vyhnout navždy

    KLADY

    • Žádné

    ZÁPORY

    • Všechny ty nejhorší
    • 10 měsíců

    Kabát zaplacený převodem na účet takže banka nemůže nic dělat. Částka 707,- štve mě ta drzost. No bohužel jsem narazila na vykutalený echop.

    KLADY

    • Žádné

    ZÁPORY

    • Peníze už asi neuvidím
    • 10 měsíců

    Podvodníci nejvyššího kalibru.

    KLADY

    • nulové

    ZÁPORY

    • 100%
    • 10 měsíců

    Banda hajzlu a zlodějů nedá se nikam dovolat jen do blbeho automatů

    • 10 měsíců

    Nedoporučuji!!!!!!
    Po trech měsících mě přišel balíček,když jsem vydela jak je to zabalene bala jsem se to otevřít!!!!
    No po otevření jsem byla zděšena co mě přišlo , hrůza a děs prej šaty nedá se to nosit za tu cenu 1229 kc.jsem si prectavovala něco jiného.

    ZÁPORY

    • Nedoporučuji
    • 10 měsíců

    Dne 19.6.2023 jsem si objednala sako a zaplatila dobírku 737.- Kč. Balík mi byl doručen dne 3.8.2023 poštou a to co jsem našla už tak v nevzhledném balíčku bylo velké zklamání a naštvání. Nesouhlasila barva saka, kvalita materiálu, byl to kus pomačkaného hadru.
    Objednávám v jiných e-shopech, kde jsem spokojená, moje chyba, že jsem si nepřečetla recenze, je to podvodný obchod, zklamala jsem se poprvé a to mi stačilo !

    KLADY

    • Nejsou

    ZÁPORY

    • Dlouhá doba dodání, zboží neodpovídalo objednávce kvalitou ani cenou
    • 10 měsíců

    Po měsíci a půl mi konečně šaty přišly, ale úplně odporný materiál, místo lnu. Navíc jsem svou objednávku musela řešit s celnicí a komunikace s Joot o ničem. Na stránkách lžou a klamou zákazníka. Určitě nic u nich nekupovat, obrázky mají hezky nafocené,ale skutečnost je na blití. ??

    ZÁPORY

    • Nekvalitní zboží, opletačky s celnicí,dlouhá doba dodání.
    • 10 měsíců

    Před několika měsíci jsem si objednal a Stále nic nedošlo peníze vzali Ale nic se neděje v žádném případě nedoporučuji objednávat

    • 10 měsíců

    Zboží ani po dvou měsících nedorazilo vypadá to na podvodníky.

    KLADY

    • žádné

    ZÁPORY

    • jen se vymlouvají na všeobecné podmínky
    • 10 měsíců

    Po 8 týdnech od objednání a zaplacení objednávky zboží nedorazilo. Dvakrát jsem již mailovala, vždy druhý den odpovědí a ohání se obchodními podmínkami. Jsou to podvodníci a šmejdi. Také jsem si bohužel recenze přečetla až teď. Hlavně u nich nikdo nic neobjednávejte.

    KLADY

    • Žádné

    ZÁPORY

    • Všechno
    • 10 měsíců

    Moje zkušenost je velmi špatná, objednávka 23.6.2023, zaplaceno a nic.
    Obávám se, že už nikdy neuvidím ani peníze ani zboží. Je to humus, mám ponaučení než objednám zboží, přečtu si recenze, ale tady už vůbec nic.

    • 10 měsíců

    Jsou to prachsprostí zloději a podvodníci. Objednávka a zaplacení proběhlo 6.6.2023. Už neodpovídají na maily a na telefonu odpovídá pouze automat, že je vše v cajku, že zboží brzy dorazí. Naštěstí jsem objednala jen drobný šunt za pár korun. Štve mě víc než peníze ta drzost!!!

    KLADY

    • Žádné

    ZÁPORY

    • Všechno. Hnus, podvod
    • 10 měsíců

    Přidávám se k postiženým. Naštěstí jsem jim poslala jen malou částku za levné zboží.Otravuje automat s upomínkami na dávno zaplacenou částku a chodí otravné maily s upomínkami a vyžadováním potvrzení z banky , že jsem zaplatila. Jsou to jasní zloději a nejsou sami, podobně krade pan Bednárik se svou veterinární lékárnou on-line. Tomu jsem kdysi poslala předem 2 litry. Nic mi neposlal a peníze nevrátil a hanebnými lžemi mě tahal za nos, až jsem to vzdala. Dřív by podvodníci šli do basy a museli by prachy vydělat ve vězení a vrátit lidem. Dneska ? Co chcete v zemi beztrestných zlodějů ?? Můžete jen marně poštěkávat.

    KLADY

    • nic

    ZÁPORY

    • všechno
    • 10 měsíců

    4.7.2023 jsem si objednala zboží a předem zaplatila. Po týdnu mi bylo divně, že se vůbec neozvali. Bohužel až poté jsem pátrala na internetu a našla, že se jedná jen o nákupní galerii. Po tom, co jsem chtěla objednávku zrušit, mi odepsali, že již nelze, protože zboží už bylo odepsáno. Na dotaz, aby zaslali číslo pro sledování zásilky uvedli, že ho nemají a to ani stále po týdnu.
    Dále napsali:
    po úhradě objednávky tuto zpracujeme, předáme dodavateli a ten ji v rozmezí 5-30 pracovních dnů dodá, 95% zásilek dorazí zákazníkům do 14 pracovních dní od doby odeslání.
    Dodací lhůta se může ve výjimečných případech prodloužit až na 180 dní, avšak nikdy doposud nebyla delší než 3 měsíce v nejzazším případě ( viz. obchodní podmínky – doprava a platba)

    Jejich podmínky jsem si bedlivě přečetla, mají tam i psáno, že po expedici zašlou číslo pro sledování zásilky. Takže umí se tím ohánět, co se týká lhůty dodáni, ale sami nedodržují ani to, co píšou.
    Počkám na jejich lhůtu a pak poprosím banku. S těmito podvodníky už párkrát pomohli a peníze vrátili.
    Nečekám, že sama něčeho dosáhnu, když provozovatel platformy jsou Spojené arabské emiráty

    KLADY

    • Žádné nemají.

    ZÁPORY

    • Zápory v popisu
    • 10 měsíců

    21.5.2023 jsem objednal a zaplatil zboží a nedostal jsem nic.Takže zloději.

    • 10 měsíců

    Šaty objednané 7.5.doposud nedosly. Platba předem.

    • 10 měsíců

    Zboží objednáno v dubnu,ani v půlce července není zboží dodáno,nejlépe by bylo podat hromadnou žalobu na e-shop,jinak budou i nadále beztrestně okrádat lidí.Recenze jsem bohužel přečetla až dnes.

    KLADY

    • Žádné klady,zloději

    ZÁPORY

    • Zloději...neobjednávat nic
    • 10 měsíců

    I já jsem se stala obětí šmejdů objednané šaty nedorazili a ani nedorazí.bohuzel na recenze na tuto firmu jsem si přečetla až dnes.lidi nic zde neobjednavejte je to banda zlodějů

    KLADY

    • Žádné

    ZÁPORY

    • Všechny
    • 11 měsíců

    Podvodníci, zloději, lháři, naslibují všechno co je možné, ale jakmile zaplatíte, už se s vámi nikdo nebaví. Proč takový e-shop vůbec existuje,že ho nezakáží!!! Nedoporučuji??????
    Je to banda zlodějů,!!!!!

    KLADY

    • Žádné

    ZÁPORY

    • Nezájem
    • 11 měsíců

    Objednala jsem si 24.5.2023 plavky a dodnes jsem nic nedostala, zaplatila jsem 567 Kč dopředu, jsou to zloději, podvodníci

    • 11 měsíců

    Poprvé v životě jsem platila předem za krásné šaty. Už to nikdy neudělám. Je přesně 80dnů co jsem si je objednala. Dosud je nemám. Varuji kupující aby neudělali to samé. Jsou to podvodníci a zloději.

    • 11 měsíců

    Zloději nic si neobjednávejte.

    • 11 měsíců

    Mám stejné potíže s Joot.cz,je mi divné že to někdo-ČOI neřeší a shop nezruší,vždyť je to normální zlodějna a na to jsou tresty ne?

    KLADY

    • vůbec žádné

    ZÁPORY

    • všechno
    • 11 měsíců

    Jsou to podvodníci zboží zaplaceno a nedorazilo ani po 90dnech důrazně varuji před touto firmou…Divím se že už je čoika nezrušila !!!

    ZÁPORY

    • Zboží po zaplacení nepřijde...
    • 11 měsíců

    Moje zkušenost není dobrá.
    Na první pohled se jevil jako klasický e-shop.
    Slibované dodání 5-30 dní neplatilo. Po cca 50 dnech mi bylo napsáno, že výjimečně až 90 dní. Komunikace pouze emailem. Žádný telefonní kontakt nedají – prý nemají. ? Odpovědí na e-mail byla podle mě naučená fráze.
    Už jsem se smířila s tím, že žádné zboží nedorazí. Dorazilo, asi po 70 dnech, ale neodpovídalo úplně objednanému.
    Obchod nemohu doporučit.

    KLADY

    • Nevidím

    ZÁPORY

    • Dlouhé dodání, špatná komunikace, neodpovídalo popisu
    • 11 měsíců

    Proč kartou a předem? Hodně zákazníků nemá důvěru. Jenom v mém okolí asi 15 lidí.Moc se mi líbí barevné sako. Ale………

    • 12 měsíců

    Podvodníci a zloději.

    KLADY

    • Nejsou
    • 12 měsíců

    Objednány plavky, zaplaceny, (600Kč cca) cca pred rokem, po dvou reklamacích nikdy nedorazily, ani cashback, poslední reklamace ani nebyla zodpovezena; u první odpovedi bez udaní jména pracovníka, neduveryhodny eshop

    KLADY

    • nevidím

    ZÁPORY

    • nezajem o zakaznika

Napište svojí zkušenost

  • Doprava
  • Cena
  • Podpora

KLADY

+
Přidat další

ZÁPORY

+
Přidat další

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.